THE MARK HOTEL

Forrige gang vi var i New York bodde vi på The Pierre som ligger på Upper East side, front row til parken og ganske langt ned. Super beliggenhet, men det hadde ikke blitt modernisert på mange år. Det luktet litt mugg i gangene og det er man ikke keen på å betale i dyre dommer for. En dag vi gikk tur i nabolaget snublet vi tilfeldigvis inn på The Mark. Det er den offisielle historien. Sannheten er at det var paparazzier utenfor og jeg ville inn på celebrity-jakt. Så ingen kjendiser, men ble helt forelsket i hotellet. Tok et glass i baren og bestemte oss for at vi skulle bo her på neste New York-tur.

FASILITETER
100 Rom
56 Suiter
1 Restaurant
1 Bar
Frisørsalong
Sykler og piknikkurver
Ladurée-makroner
Personlig shopping på Bergdorfs

KONTAKT
Addresse: Madison Avenue at 77th street, New York, NY 10075, USA
Telefon: 212 744 4300
Webside: https://www.themarkhotel.com

The Mark Hotel - Entrance

mark_hotel_new_york_5

The Mark Hotel - Staircase

lobby

mark_hotel_new_york_6

mark_hotel_new_york_3

The Mark Hotel - Breakfast

(Bilder via The Mark Hotel)